Aktuellt

Hemmapåsk 2021

2021.03.28

Med endast en vecka kvar till påsk är det hög tid att göra det påskfint hemma. I år kommer många behöva fira en lite annorlunda påsk, men vi kommer finnas här för att se till att den blir så fin som den bara kan bli. 

Efterfrågan på påskblommor är ovanligt högt i år, vilket kan göra att påskliljor och narcisser tar slut tidigare än vanligt. Därför rekommenderar vi att börja påskpynta redan nu för att få ditt påskhem så fint som möjligt.

Årets Pelargon 2021 är här!

2021.03.28

Nu välkomnar vi Astrid, årets pelargon 2021!

Hon har ett kraftigt bladverk med en fantastisk krona och en underbar rosa färg. Finns nu hos oss för 139:-

Internationella Kvinnodagen

2021.03.07

Imorgon den 8 mars är det internationella kvinnodagen. Glöm inte att visa uppskattning till mamma / syrran / kompisen / kollegan / grannen med en liten blomma.

Visste du att kvinnor i Italien har som tradition att ge varandra knippen av gul mimosa? I butiken har vi ett gäng buntar, så ge din uppskattning på måndag lite internationell touch.

Vi lyser upp i höstmörkret

2020.10.18

Från och med idag har vi öppet på söndagar igen. Välkommen in och värm dig.

Födelsedagskalas

2020.09.25

På torsdag den 1:a Oktober fyller Blomsterhäxan 1 år!

Vi kommer ha tillställning i butiken där vi bjuder på alkoholfritt bubbel och snittar. I butiken kommer det finnas fina erbjudanden och 20% på hela sortimentet (gäller ej vårt nyinkomna porslin).

Ta gärna med en vän så kommer vi ha en fest som Hägerstensåsen sent skall glömma.

Vårlökstider

2020.09.01

Nu när höstmörkret börjar krypa in och blommor och blad sakteligen försvinner från skog och mark är det hög tid att förbereda för nästa års planteringssäsong.

Hos oss hittar du nu färdigmixade vårlökspåsar som du kan plantera nu på hösten för att sedan kunna njuta av våren när den långa vintern är över. Kom förbi och ta en titt!

Fruktstund

2020.09.01

Nu är vår lilla frukthörna färdig. Här hittar du bland annat bananplantor, ananaser och chilifrukter. Påbörja dagen med en liten vitaminboost. Välkommen in!

Nu öppnar vi igen

2020.08.13

Imorgon är det dags. Då öppnar vi igen med buller och bång klockan 10.00 och kör på som vanligt.

Spana in vår nysnittade kyl och den nyinredda butiken full med härliga sensommarväxter.

Välkomna!

Sommar-Rea

2020.06.28

Nu känns det som om sommaren är här för att stanna och snart åker häxan på semester. Men innan dess är det dags för årets sommarrea med mängder av rabatter och erbjudanden i butik. Rean startar den 30:e Juni och pågår till den 7:e, som är den sista dagen innan butiken stänger för säsongen, så innan vi går på semester vill vi önska alla våra kunder en glad sommar med en prisfest! 

Alla krukväxter, ute och inne, är på 50% rabatt, medan utvald inredning säljs till 30% rabatt.

Midsommar

10.06.2020

Nu har värmen äntligen kommit och snart är det midsommar. Även om firandet kanske kommer se annorlunda ut i år så finns det ingen anledning att strunta i den traditionsenliga kransen!

Om du inte har lust eller möjlighet att göra din egen krans kan du beställa en från oss. Priser från 250 :- Om du vill ha ett finger med i hur din krans ska se ut kan du komma in till butiken eller höra av dig här.

För att säkerställa att din krans blir färdig i tid ber vi dig att lägga din beställning senast onsdag 17/6.

Krukor från Italien

2020.05.25

Hurra! Ni har våra leverantörer lyckats fixa en inleverans av Palladiokrukor från Italien. Nu finns alltså även krukor i mindre storlek än de vi har haft tidigare.

Även nya balkonglådor i zink har kommit in, så nu är god tid att göra det fint på balkongen eller uteplatsen innan de tar slut.

Mors Dag

19.05.2020

Snart är det mors dag, och varför inte skämma bort kära mamma med en härlig bukett blommor? Kanske en ros, en begonia, eller varför inte en vacker pelargon? 

Du kan dessutom komplettera buketten med en härlig sötsak till mamma. Alla bud som läggs till mamma på mors dag inom postort Hägersten (126 XX och 129 XX) bjuder vi på budavgiften på. Gäller bud som läggs före lördag 30/5 14.00.

Odla Hemma

25.04.2020

Nu har vi fått in en hel hörna med ätbara delikatesser. Massa kryddor med bland annat basilika, timjan, rosmarin, och oregano, samt andra ätbara produkter till köket som paprika, tomat, smultron, chili, och wasabi.

Perfekt tillfälle att påbörja sin egna lilla odling hemma för att minska antalet resor till affären samtidigt som man får något att aktivera sig med när man sitter hemma.

Alla kryddor kostar 89:- medan övriga artiklar har individuell prismärkning.

Nya Krukor

16.04.2020

Hej allihopa.

Igår fick vi in en leverans av nya härliga palladiuskrukor. 

Nu när solen börjar titta fram är det ett perfekt tillfälle att sätta den där snygga blomman i en ny bostad eller att komponera en egen liten plantering med dränering i botten. 

Alla möjliga storlekar finns nu i lager. Allt från den lilla på 14 cm i diameter till jätten på 35 cm. Fungerar lika bra inom- som utomhus.

Välkomna in!

Glad Påsk!

11.04.2020

Hej och glad påsk på er!

På grund av omständigheterna har häxan inte kunnat komma iväg till Blåkulla utan är idag i butiken. Välkommen in för att plocka ihop er påskbukett, plantering, eller ägg fyllt med fröer!